Moderné členkové čižmy si môžete obuť ku každému outfitu!

S prichádzajúcou jeseňou mnohé dámy prechádzajú svoj šatník a v hlave už tak trochu kombinujú nové jesenné outfity. Keďže sa jeseň vyznačuje chladnejším počasím, je na mieste siahnuť už aj po pleteninách a kabátikoch, ktoré nás príjemne zahrejú a ak náhodou zasvieti slniečko, veľmi ľahko ich môžeme vyzliecť. Rovnako na mieste sú jesenné šaty a k tomu krásne vzorované pančušky. Pančušky sú must-have tejto sezóny a aby vynikla ich jedinečnosť, odporúčame ako obuv zvoliť členkové čižmy. Tie sa dajú kúpiť vo variáciách aké vás len napadnú a tak si každá jedna z nás môže vybrať presne to, po čom jej srdiečko piští.
roztrhané džíny

Aké členkové čižmy zvoliť k elegantnému outfitu?


Členkové čižmy sa považujú za prechodnú obuv, ktorú radi nosíme vtedy, pokiaľ už je príliš zima na baleríny či tenisky. Mnohé dámy ich nosia aj počas krutej zimy. Členková obuv sa totiž predáva aj ako zimná, pokiaľ je dostatočne zvnútra vystužená. K elegantnému outfitu do práce, na oficiálne pracovné večere či obedy sa hodia členkové čižmy na vyššom podpätku. Vysokú členkovú obuv si môžete pokojne obuť k šatám či nohavicovému kostýmu. Určite tým nič nepokazíte, naopak, budete pôsobiť naozaj veľmi seriózne. Ak vysoká obuv nie je vašim obľúbeným typom obuvi, rozhodne siahnite po niečom inom. K nohavicovému kostýmu sa hodia tiež členkové čižmy na žiadnom alebo nižšom podpätku. Čo sa týka prevedenia samotných čižiem, to závisí od konkrétneho outfitu. V zásade platí, že čím jednoduchší outfit, tým by mala byť jednoduchšia aj obuv.brutnetka

Prečo sú členkové čižmy také obľúbené?


Ak navštevujete obchody s obuvou často, určite vám neuniklo, že členkové čižmy sú naozajstným hitom každej jesennej či zimnej sezóny. Sú určené pre všetky vekové kategórie a tiež ženy akejkoľvek postavy. Obľubujú ich najmä dámy, ktoré majú príliš široké, alebo naopak, príliš tenké lýtka. Takéto dámy majú totiž častokrát problém pri výbere vysokých zimných čižiem, pretože ich buď nemôžu v oblasti lýtka zapnúť, alebo sú im voľné. Členkové čižmy siahajú iba po úroveň členku a tak takýto problém vôbec nemusia riešiť. Navyše sa v nich ľahšie vetrá noha ako vo vysokých čižmách. Tak čo, už ste si vybrali tie pravé členkové čižmy na túto sezónu?

Najširší sortiment trendy členkových čižiem nájdete na našej webovej stránke https://www.glashgirl.sk/.